اشعر بوخز وشك فى بعض اجزاء جسمى بعد الاكل بساعه او اتنين وعمرى خاصه عن

icon 22 يونيو 2015
السلام عليكم اشعر بوخز وشك فى بعض اجزاء جسمى بعد الاكل بساعه او اتنين وعمرى 29 خاصه عند الجو الحار يزيد وتصل احيانا الى الاماكن الحساسه والايدى والارجل فى بعض الاحيان

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
السبب راجع الى زيادة افراز الهستامين وبخاصة فى الجو الحار او عند تناول الاطعمة الحريفة وننصحك بتناول قرص تلفاست180ملجم بعد الافطار يوميا يمنع تلك الاعراض تماما