نزيف في جفن المخ

icon 3 أكتوبر 2022
اخويا وقع بي دراجه ناريه قالوا انوا عندو نزيف في جفن المخ هو لسه مش واعي بيعرف ناس معينه مش فاكر عنوان البيت ولا كان عارف اللي احنا في مستشفي في اليوم الرابع اتحسن شويه وافتكر باسورد التليفون بالارقام عايز اعرف مده شفاءه كليا تستغرق فتره قد ايه هل بيتحاج عمليه ولا لا وهل بيكون هناك مضاعفات

الملفات المرفقة:

IMG_٢٠٢٢١٠٠٢_٠٨١٣١٧ IMG_٢٠٢٢١٠٠٢_٠٨١٢٥٦

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
نزيف بسيط تحت اغشية المخ ويحتاج من ٢-٤اسابيع التحسن بالادوية المنشطة المخ ولايحتاج الى عملية
الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
نزيف بسيط تحت اغشية المخ ويحتاج من ٢-٤اسابيع التحسن بالادوية المنشطة المخ ولايحتاج الى عملية