والدي بينام كتير ومش مركز

icon 19 أغسطس 2020
السلام عليكم دي اشاعه ع المخ بتاعت والدي عملتها عشان هو بدا يتوه كدا وع طول عايز ينام ومش بياكل زي الاول دكتور المستشفي قالي انها كويسه لو في دكتور يشوفها ويقولي ولو مش من المخ من اي مع العلم والدي مريض سكر وضغط بس الحمد لله كويسين جدا مش عارف لي دايما بينام كتير ومش مركز خالص والدي 64 سنه وشكرا

الملفات المرفقة:

IMG_20200817_204618

إجابات الأطباء على السؤال

د. نجيب الدهبلي
دماغ واعصاب
الصور ليست واضحة الافضل متابعة طبيب امراض عصبية لتقييم الحالة بشكل افضل من خلال الفحص السريري وفحص دم شامل