استشاره جلديه انا عندي حساسيه وبيطلعلي حبوب وبعدها بتسيب اثار

icon 29 أبريل 2022
هل ينفع استخدام محلول كلينداسوا وبعد اما اغسله ادهن كريم ترايميلزما لاثار والصبح Infinity whitening cream للتفتيح

إجابات الأطباء على السؤال

د. هديل رفعت
الجلدية والتناسلية
الاول لازن نعرف دي حساسيه ولا حب شباب عشان العلاج مختلف في الحالتين. لكن بالنسبه للبقع مممن استخدام كريمات تفتيح للجسم زي neotone lotion or normelan body lotion

تعليقات الزائرين

Maryam Mohammed Maryam Mohammed

بحط محلول كلينداسول وبعد كدا بحط كريم ازاديرم من غير ما اغسل المحلول بوبحس أن بشرتي بتحرقني شويه ف هل دَ غلط ؟

icon 6 ديسمبر 2022
رحمه حمدي رحمه حمدي

هل كلينداسول جيل مناسب لبشره الحساسه ؟ واقدر و كم الكمية المناسبة لوجهي وكم مره استعمله

icon 22 مارس 2024