استفسار عن ادويه تتعارض مع كورس الروكتان

icon 29 أبريل 2022
هل استخدام مرهم الاكرتين والدفرين ومحلول الديرمات يزيد فعاليه كورس الروكتان ام انه يتعارض مع الكورس علما باني في اول شهر من استخدام الروكتان ٤٠ لم اجد نتيجه ملحوظه بل ان الحبوب زادت هل من الممكن استعمال مراهم مقشره مع الروكتان ام تتعارض؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. هديل رفعت
الجلدية والتناسلية
يفضل بلاش عشان الحبوب كافيه جدا بالعكس لو حصل جفاف شديد للبشرة مع استخدام الحبوب ممكن تستخدمي كريم مرطب مناسب للبشرة الدهنيه زي eefaclar hydra