من فضلك انا كانت عايز استخدام الكريم ديه connettivina واستخداماتها كام

icon 25 سبتمبر 2013
من فضلك انا كانت عايز اعرف استخدام الكريم ديه connettivina واستخداماتها كام مره فى اليوم انا عندى جرح فى بطن ايدى هل ممكن استخدمه ليه

إجابات الأطباء على السؤال

د. حكمت فريحات
طب عام
كريم connettivina يستخدم لعلاج آثار الحروق والجروح والعمليات الجراحية والحفر من آثار الحبوب طبعا تستطيع إستعماله يوضع على المكان المراد علاجه ويدلك تدليكا خفيفا 3 مرات في اليوم