بعد التحيه بنتى حصل لها حادث و كان عندها وقع عليها زيت مغلى و سبب فى ح

icon 15 أغسطس 2012
بعد التحيه بنتى حصل لها حادث و كان عندها 1 وقع عليها زيت مغلى و سبب فى حرق خلايا كثيره من الشعر ده من سنه 19-10-2011 و كل الدكتره اجمعت ان مفيش شعر تانى هيطلع تانى عندى صور للحاله لو حبيت تابع و لكم جزيل الشكر

إجابات الأطباء على السؤال

د. حكمت فريحات
طب عام
الخلايا التي تتهتك سواء بالجروح أو بالحروق لا ينبت فيها الشعر.ولكن يمكنك استشارة أحد مراكز العناية بالشعر إذا ممكن اللجوء إلى الزراعة؟