مشكور جدا يا على العالج وربنا يجعله فى ميزان حسناتك اخر يا بعد اذانك م

icon 8 فبراير 2013
السلام عليكم مشكور جدا يا دكتور على هذا العالج وربنا يجعله فى ميزان حسناتك سؤال اخر يا دكتور بعد اذانك ما هى أفضل وسيلة لازالة الشعر من الجذور عند الرجال ويبقى فترة كبيرة لنموه مرة أخرى؟ وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

د. حكمت فريحات
طب عام
أفضل طريقة لإزالة الشعر من جذوره هي الحلاوة والشمع وماكنة براون لنزع الشعر وربما هذه تناسبك.