ماهو علاج البشره المحببه ف الجسم .. مع العلم انى استعملت مقشرات كتير و وسائل تنعيم .. و بتعطى نتيجه ف نفس الوقت بس مش مستمره ..و البشره بتخشن تانى .. و دا مكنش عندى زمان كانت بشره عاديه ناعمه ..و مش محببه بمعنى حبوب بس خشنه و بتروح لو استخدمت مقشرات بس بترجع تانى بعد يوم واحد مثلا دا ايه السبب؟؟؟؟؟؟؟؟

icon 5 فبراير 2013
ماهو علاج البشره المحببه ف الجسم .. مع العلم انى استعملت مقشرات كتير و وسائل تنعيم .. و بتعطى نتيجه ف نفس الوقت بس مش مستمره ..و البشره بتخشن تانى .. و دا مكنش عندى زمان كانت بشره عاديه ناعمه ..و مش محببه بمعنى حبوب بس خشنه و بتروح لو استخدمت مقشرات بس بترجع تانى بعد يوم واحد مثلا دا ايه السبب؟؟؟؟؟؟؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. حكمت فريحات
طب عام
بالأمس أجبت سؤالك وأرسلته