لو سمحتوا انا بعانى من acne scars فى وجهى وكمان acne فى الضهر ايه العلاج المناسب علما بانى استخدم azelaic بدون نتيجة تذكر وماهى مده العلاج المتوقعة؟ ومتى ساشعر بتحسن؟! شكراً

icon 13 أغسطس 2015
لو سمحتوا انا بعانى من acne scars فى وجهى وكمان acne فى الضهر ايه العلاج المناسب علما بانى استخدم azelaic بدون نتيجة تذكر وماهى مده العلاج المتوقعة؟ ومتى ساشعر بتحسن؟! شكراً

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
لابد من أخذ كورس رواكتان لمده لا تقل عن ٦ أشهر تحت الإشراف الطبي ثم بعدها يمكن معالجه الاثار بالليزر