لو سمحت انا بشرتي مختلطه بحيث ال T زون دهينه والباقي مايله للجفاف أو عاديه فكنت عايزة كريم مرطب ادهنه في وشي كله من غير مايسببلي حبوب وارجو الرد ضروري لاني تعبت جدا

icon 29 مارس 2016
لو سمحت انا بشرتي مختلطه بحيث ال T زون دهينه والباقي مايله للجفاف أو عاديه فكنت عايزة كريم مرطب ادهنه في وشي كله من غير مايسببلي حبوب وارجو الرد ضروري لاني تعبت جدا

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
فقط كريم النضارة والانوثة للبشرة المختلطة متوفر في فلسطين