دكتور عندى فراغات ف دقنى وكذا حد نصحنى باستخدام المينودكسيل 5% فحل هو فعال فعلا وهل ليه أضرار ولا حاجه ولو فيه وصفه طبيعه أو اى طريقه تملى الفراغات تقولى عليها يا دكتور وشكرا

icon 4 فبراير 2019
دكتور عندى فراغات ف دقنى وكذا حد نصحنى باستخدام المينودكسيل 5% فحل هو فعال فعلا وهل ليه أضرار ولا حاجه ولو فيه وصفه طبيعه أو اى طريقه تملى الفراغات تقولى عليها يا دكتور وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور المختار بنزعريط
الجلدية والتناسلية
مينوكسيديل 5 بالمائة خاص لتساقط الشعر لمدة اكثر من ثلاث اشهر يجب رش البخاخ خمس رشات في الصباح وخمس في المساء على المكان الفارغ