علاج المسام الواسعة ع البشرة هل اكرتين واكنى فرى يعالج المسام وهل فرك الوجة بالبرتقال مفيد للبشرة عندى حفر وعملت ليز و حقن بالازما مفيش نتيجة وجلسة وحدة عملتها عندى بقع بنية

icon 28 ديسمبر 2018
علاج المسام الواسعة ع البشرة هل اكرتين واكنى فرى يعالج المسام وهل فرك الوجة بالبرتقال مفيد للبشرة عندى حفر وعملت ليز و حقن بالازما مفيش نتيجة وجلسة وحدة عملتها عندى بقع بنية

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انس يسرى
الجلدية والتناسلية
علاجك اللي بتاخديه يقلل الحفر وليس المسام الواسعه
أخصائية تغذية هلا سامي
تغذية
انصحك بالديرمارولر مع فيتامين سي سيروم