طلعلي بين فخذيني اكزيما على شكل دائرة صغيرة وسودا دحين كبرت وطلع جنبها حبتين كمان . استخدم لها نفس دوا الاكزيما اللي استعملو ليدي ولا في دوا تاني ؟ انا استعمل دريموفيت

icon 29 يوليو 2012
طلعلي بين فخذيني اكزيما على شكل دائرة صغيرة وسودا دحين كبرت وطلع جنبها حبتين كمان . استخدم لها نفس دوا الاكزيما اللي استعملو ليدي ولا في دوا تاني ؟ انا استعمل دريموفيت

إجابات الأطباء على السؤال

د. حكمت فريحات
طب عام
ممكن أن تستخدمي ديرموفيت-N أو-C.أو مرهم فيوزيكورت أو كينافيل.
د. حكمت فريحات
طب عام
ما هو الدواء الذي تستعملينه؟