شعري فيه قشرة بتسببلي فيه حكة كان الاول شعري رطب .. دلوقتي بقا ناشف جدا وبيتساقط كتيييير جدا وخاصة وانا بغسله وبنام اصحي الاقي علي المخدة شعر ومتقصف بطريقة رهيبة

icon 29 مارس 2016
شعري فيه قشرة بتسببلي فيه حكة كان الاول شعري رطب .. دلوقتي بقا ناشف جدا وبيتساقط كتيييير جدا وخاصة وانا بغسله وبنام اصحي الاقي علي المخدة شعر ومتقصف بطريقة رهيبة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة عنود العيسى
الجلدية والتناسلية
بالنسبة للقشرة وجفاف الشعر في علاجات متوفرة بالصيدليات مثل(blue cap spray) وكونديشينرز (hair conditioners) بالنسبة لتساقط الشعر يجب القيام بمجموعة فحوصات زي قوة الدم ومخازن الحديد وفيتامين د وفحص الغدة الدرقية وال ب12........وقد تكون مشكلتك بداية صلع وراثي يجب مراجعة طبيب جلدية في منطقتك اللي حيساعدك اكتر بعد الكشف لسريري وأخذ السيرة المرضية