بعانى من اثار الحبوب وعدم توحد لون البشره ممكن اسم كريم كويس ؟

icon 27 نوفمبر 2015
بعانى من اثار الحبوب وعدم توحد لون البشره ممكن اسم كريم كويس ؟

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
كعلاج اولي استخدمي كريم فيتامين سي 3 مرات يوميا وحبة فيتامين سي 500 مرتين يوميا والإكثار من تناول البرتقال والليمون لمدة شهر وبعدها نواصل العلاج ولا تنسي استخدام واقي شمس مناسب لوجهك