بشرتى دهنية وذات مسام واسعة وللاسف منظرها مضايقنى وخاصة ان ممكن تنمو فيها مجموعة م الشعيرات الصغيرة واللى بتخلي لونها اسود مفيش علاج للمسام الواسعة و حاجة لتقليل نمو شعر الوجه

icon 23 يناير 2018
بشرتى دهنية وذات مسام واسعة وللاسف منظرها مضايقنى وخاصة ان ممكن تنمو فيها مجموعة م الشعيرات الصغيرة واللى بتخلي لونها اسود مفيش علاج للمسام الواسعة و حاجة لتقليل نمو شعر الوجه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور هاني فوزي
جراحة عامة
المعهد القومي لليزر التابع لجامعه القاهره