انا عندى واعانى من مشكله فى وجهى بقالها تقريبا حوالى شهور انا كان عندى

icon 2 أغسطس 2011
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته( انا عندى 16 سنه واعانى من مشكله فى وجهى بقالها تقريبا حوالى 6 شهور انا كان عندى بعض حبوب الشباب ولكنى كنت اقشرهم بأستمرار والعب فيهم حتى يكونو بقع سوداء داكنه لا يوزالو ابدا انا عايز حل اللمشكله دى يا جماعه ويا ريت يكون حل سريع لانها مشوهه

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
الاهم هو عدم اللعب في الحبوب حيث ان هذا يؤدي لالتهابات تؤدي الى زيادة في الحبوب من الممكن تجريب الدهون الموضعية كالاريثروميسن و الريتونيك اسيد و هناك الحبوب يجب مراجعة كبيب جلدية لاجراء فحص سريري ومعرفة اي دهون هي الافضل