اعاني من رائحة جسم كريهة مع اني احافظ علي الاستحمام مرتين علي الاقل يوميا واعاني من بشرة شاحبة وبها بقع كتيرة كمان اني اشعر بخمول وكسل اغلب الوقت

icon 3 فبراير 2016
اعاني من رائحة جسم كريهة مع اني احافظ علي الاستحمام مرتين علي الاقل يوميا واعاني من بشرة شاحبة وبها بقع كتيرة كمان اني اشعر بخمول وكسل اغلب الوقت

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
بالنسبة للبقع استخدمي كريم يحتوي اسكوربك اسد وبالنسبة للتعب والخمول عليك اجراء فحص ب 12 وفيتامين دال والزنك والكالسيوم وبالنسبة لشحوب الوجه ضعي على وجهك كل مساء زيت القمح