والدتى ضغطها ارتفع بالليل بسبب الرنجة بتاخد بيستول على ونص نامت صحت لا

icon 7 يوليو 2016
والدتى58 ضغطها ارتفع بالليل بسبب الرنجة بتأخد بيستول 5 على 12 ونص نامت صحت لاقيت عينها حمرا جدا لون الدم الجزء اللى فى جانب العين ناحية الانف الصيدلى كتب ambezim-G ,Dexatobrin

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسمر محمد رمضان
القلب والاوعية الدموية
نزف ملتحمة ، تحتاج طبيب عيون مع ضبط الضغط و اجراء فحوصات مخبرية