My name is redouane from Algeria Age years Single Obtained a bachelors

icon 5 نوفمبر 2011
My name is redouane from Algeria Age 31 years Single Obtained a bachelor's degree of legal and administrativesciences in 2003 Worked as financial control I am sick with high blood pressure since 5 years In addition to a sharp pain in the head every day since childhood I visited the doctors: the heart - nerves - kidney - Internal diseases - Eye - mental illness -orl I conducted several tests and X-ray and dealt with many of the drugs But the doctors in Algeria did not reach so far to identify the type of disease Please help me For diagnosis and تريتمنت

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
كون أن الفحوصلت الطبية كانت طبيعية فلا يوجد داعي للقلق، والخطوة الأولى تكمن في السيطرة على الضغط والمحافظة عليه ضمن المستوى الطبيعي مع التأكد من خلال قياسه في الذراع الأيمن والأيسر وتحديد الفرق إن وجد، وبعد ذلك نبدأ في البحث عن خصائص أي عرض أز علامة سريرية تبقى موجودة