عام عملت عملية الغضروف فى الركبة وتم تخديرى ببنج كلى وبعد العملية جالى

icon 8 نوفمبر 2014
عام 2010 عملت عملية الغضروف فى الركبة وتم تخديرى ببنج كلى وبعد العملية جالى حالة اضطرابية فى الجسم كلة واهتزاز عام فى الجسم لكن مفيش فقدان فى الوعى يعنى كنت عارف الأشخاص الموجودين حولى وبتكلم كويس مع وجود رعشه للجسم بالكامل غير طبيعية أرجو معرفةالسبب

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد الاسعد
طب عام
أعراض مابعد التخدير ،من الطبيعي جدا