تعاطي مخدر الحشيش منذ مده قليله

icon 12 سبتمبر 2022
انا متوقف عن الحشيش اكثر من سنه ومن ١ اسبوع حضرت عرس صحبي وشربت سيجاره فقط ومن يومها وانا بشرب سيجاره واحده بكمية قليله من مخدر الحشيش هل يظهر بالتحليل علما بان وزني ٩٠ وطولي ١٨٤ سم وعمري ٣٦ سنه

إجابات الأطباء على السؤال

د. عبدالرحمن البزاز
طب عام
طالما مستمر فعلى الاغلب يظهربالتحليل و لكن الموضةع ليس اكيد ١٠٠٪؜ لان يعتمد على نسبة الدهون في الجسم و كمية السوائل