ابنى عنده و شهور عنده ارتخاء فى العضلات يعنى ما بيسند حاله منيح عملنال

icon 8 أكتوبر 2012
السلام عليكم ابنى عنده سنة و3 شهور عنده ارتخاء فى العضلات يعنى ما بيسند حاله منيح عملناله صورة رنين طلع عنده ضمور بسيط فى المخ وقالولنا انه لازمه علاج طبيعى وين بتنصحونا نعمله العلاج فى الاردن وهل مع العلاج الطبيعى حيقعد ويمشى ويصير زى اولاد سنه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
العلاج الطبيعي يمكن عمله في اي مركز متخصص , ويمكن تعلم التمارين والاستمرار عليها وخاصة ان الطفل سيستمر في العلاج لفترة ليست بالقصيرة , لا يمكن الاعتماد فقط على المركز وانما على دعم الاهل والاستمار بالعلاج وكلما بدأ العلاج مبكرا كلكا كانت النتائج افضل