بعد الاكل ى ساعتين احسست بشىء واقف على صدرى مستمر معايا لتانى يوم شربت

icon 13 يوليو 2015
بعد الاكل حولى ساعتين احسست بشىء واقف على صدرى مستمر معايا لتانى يوم شربت فوار مفيش فايدة مش عارف اعمل ايه الا اعنى من اى مرض بفضل الله ومنته نرجو سرعة الرد وجزاكم الله خيرا

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد سامر البريدي
الأنف والاذن والحنجرة
قلل جرعة الطعام اهم شيء واجري صورة ظليلة للمري وقلل حج اللقمة ا د محمد سامر البريدي