ابنتى عملت تحليل بول والصديد فوق ال وبعدين عملت مزرعه بول وطلعت النتيج

icon 26 مارس 2018
ابنتى عملت تحليل بول والصديد فوق ال 100 وبعدين عملت مزرعه بول وطلعت النتيجه ابجابيه بوجود بكتريا العمر 9 سنوات والوزن 30 ك ج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سالم محمد السري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
ابنتك لديها التهاب شديد في البول. يجب اعطاؤها المضاد المناسب حسب المزرعة وحسب عمرها ووزنها . إذا تكرر الالتهاب مرة أخرى فيجب تقصي السبب بعمل اشعة ملونة او مقطعية مع اشعة للمثانة لاستبعاد ترجيع بول من المثانة للحالب.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

حفيدتى عندها صديد وعملنا مزرعة طلع فيها ايجابى لكن مفيش بكتيريا ممددتش اى مضاد حيوى فيها اية السبب اعمل اية

icon 24 أبريل 2022