الشعور بالدوار والصداع الخفيف

icon 20 فبراير 2021
ماهي أسباب الدوخه والصداع بعد تناول العلاج وبعض من الفواكه والخضروات لفقر الدم

إجابات الأطباء على السؤال

لو في برد من اسبوع مثلا مع الدوخة دى لو اه دى تسمى  التهاب الاذن الداخلية (viral labrynthitis) ناخد مسكن ومضاد التهاب مثل brufen 400mg قرص كل 12 ساعه لمده 5 ايام نشرب سوايل دافية كتير الدوخة مع حركة الراس او بتزيد لما ترجع راسك لورا ومع طنة فالاذن دى menier disease نقلل الأملاح خالص فالاكل مع مراجعة الطبيب لاخذ عقار exeamide قرص يوم اه ويوم لا لمدة 5 ايام

د. محمد جمال عبدالباقي
طوارىء

لو في برد من اسبوع مثلا مع الدوخة دى لو اه دى تسمى  التهاب الاذن الداخلية (viral labrynthitis) ناخد مسكن ومضاد التهاب مثل brufen 400mg قرص كل 12 ساعه لمده 5 ايام نشرب سوايل دافية كتير الدوخة مع حركة الراس او بتزيد لما ترجع راسك لورا ومع طنة فالاذن دى menier disease نقلل الأملاح خالص فالاكل مع مراجعة الطبيب لاخذ عقار exeamide قرص يوم اه ويوم لا لمدة 5 ايام