ابنتي حصلت معها اصابةبسعفة الراس كل ما اخدت الدواء تحصل انتكاسة بعد سنة والى الان تلات مرات بعد اخدها للدواء ما الحل لا نربي اي حيوان والفطر مكرسبروم والجرعة و25 اتوسل اليكم

icon 24 مارس 2019
ابنتي حصلت معها اصابةبسعفة الراس كل ما اخدت الدواء تحصل انتكاسة بعد سنة والى الان تلات مرات بعد اخدها للدواء ما الحل لا نربي اي حيوان والفطر مكرسبروم والجرعة و25 اتوسل اليكم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد محمد سعيد شافعي
الجلدية والتناسلية
تاخد االدواء لمده 6 اسيبع