بدايه انا مدخن ادخن علبه باليوم من حوالى سنين شغرت بضيق في الصدر ناحيه

icon 3 يوليو 2014
بدايه انا مدخن ادخن علبه باليوم من حوالى 3 سنين شغرت بضيق في الصدر ناحيه الشمال لم اتردد وزخبت للطبيب وعملت ايكو ورسم قلب مجهود وطمنى على القلب قالى مشاكل في القاولون بعده تروح وتيجى على الحال ده لمده سنتين والان الضيق ناحيه الشمال مستمر مع كحه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نصحى زكى
القلب والاوعية الدموية
الرجاء مراجعة استشارى امراض الصدر باستمرار