اضافة ل السابق عايزة عندي اية بالظبط مع اني عملت رسم قلب وايكو وتحاليل

icon 26 سبتمبر 2011
اضافة لسؤالي السابق عايزة اعرف عندي اية بالظبط مع اني عملت رسم قلب وايكو وتحاليل وكنت طبيعية وعملت هولتر وكان فية دقات هاجرة والان باخد نودبرين انا لحد ماضربات قلبي اهدي بس فيه الوجع والضغط علي صدري موجود وماذا بعد ذلك استمر علي الدوا طول العمر او عمل قسطرة وكي ارجوكم الافاده ولكم جزيل الشكر جزاكم ا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
هذا يعتمد على نوع التسارع وسببه فلكل حالة خصوصية علاجية محددة