لو سمحت ما ضرر اكل النمل ﻷن اثناء تناولي الحلوى وجدت نمل بداخلها هل يو

icon 27 سبتمبر 2017
لو سمحت دكتور ما ضرر أكل النمل ﻷن أثناء تناولي الحلوى وجدت نمل بداخلها هل يوجد ضرر لهذا و إن كان يوجد فما العلاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور هشام الشعباني
جراحة عامة
اذا انتابتك اية اعراض راجع قسم الطوارىء وانتبه للطعام مستقبلا

تعليقات الزائرين

زائر زائر

دكتور لو سمحت انا اعاني من آلم في منتصف العمود الفقري مع وجود انحناء في اعلي الضهر وضعف عام في العظام هل هو هشاشة عظام ام لا ؟؟

icon 16 يونيو 2021
زائر زائر

لو سمحت انا اكلت الاندومي و كان فيه نمل ميت هيحصلي حاجه!!؟

icon 17 أكتوبر 2022