دواء مغص الرضع easycol

icon 4 مايو 2022
طفلتي ١٦ يوم استخدملها دواء easycol . حمض اللاكتيز، كل يوم ٥ نقط بالليل فقط هل يؤثر على المدى البعيد لانه المغص والالم تبدا كل يوم من١٢ ليلا والدواء يمنع

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد العوضي
طب أطفال
لا ضرر من استخدامه

تعليقات الزائرين

ا ا

بنتى عندها إسهال النهارده 10 أيام وأخذت انتي ال وزنك نانازوكسيد وبعد كل ده الإسهال مستمر دلوقتي الدكتور طلب أديها علاج ايزى كول علشان يساعد عمليه الهضم والإسهال يقف كده صح ولا إيه بالرجاء الرد

icon 12 سبتمبر 2022