هل عدم التوازن في الجلوس والمشي لطفله عمرها ونصف سببه التهاب المخخيخ ل

icon 23 يناير 2016
هل عدم التوازن في الجلوس والمشي لطفله عمرها سنه ونصف سببه التهاب المخخيخ لان اشعه الرنين+اشعه الحوض+فحص الاعصاب+الحديد والكالسيوم وفيتامين D كلها جيده ولكم الشكر الجزيل

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
نعم--التهاب المخيخ الفيروسي وغيره يسبب عدم التوازن-ولكن يجب استبعاد اسباب اخرى كالوراثه والامور الخلقيه---الخ -النوع الاول قد يتحسن في النهايه--

تعليقات الزائرين

Okaa Mody Okaa Mody

لو سمحت ابني عشر شهور وعنده عدم توازن ف الجلوس ومش بيحب يقعد رافض خالص انه يقعد هو اعصابه كويسه وبيشد نفسه انه يقف بس ولا بيزحف ولا بيحب الجلوس هل ده سببه حاجه معينه ولا طبيعي وشكرا

icon 30 نوفمبر 2022