انا المفروض بتعملي حشو عصب بس انا تعبت جدا من اول جلسه وخايفه

icon 21 ديسمبر 2022
هل كل جلسه هتبقى زي اول جلسه ولا لا وهل هحتاج لحقنة البنج ولا لا علشان تعبتني جدا

إجابات الأطباء على السؤال

د. ايزي بلس لطب الاسنان محمد عباس حلمي محمد عباس حلمي
طب اسنان
يفضل طالما الجلسة الاولى وجعتك ان الجلسة التانية تكون بحقنة بنج برده و فيه حلول لتخفيف الم شكة الحقنة زي البنج الموضعي الأمريكي و ممكن حشو العصب يخلص في جلسة واحدة او اتنين بالطرق الحديثة و سلامتك