انا مدام عندى ٢٩ و ن طولى ١٥٩ ووزنى ٥٣ ونفسى اتخن شوية علشان علاقتى بز

icon 29 سبتمبر 2011
انا مدام عندى ٢٩ سنة وطفلين طولى ١٥٩ ووزنى ٥٣ ونفسى اتخن شوية علشان علاقتى بزوجى ماثرة عليا جدا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
طولك بالنسبة لوزنك جيد , من اجل الحصول على وزن اضافي ينصح مراجعة اخصائي تغذية من اجل وضع برنامج غذائي يزيد من وزنك قليلا ويتماشى مع ما هو متوفر من غذاء, في العادة الناس تطلب حمية من اجل انقاص الوزن , عمرك ما زال صغير ويمكن ان يزيد مع العمر