عايز اسم كريم او مرهم للتخلص من البقع الحمراء او السوداء التي تبقي بعد الحبوب او الدمامل في الوجه

icon 2 يناير 2013
عايز اسم كريم او مرهم للتخلص من البقع الحمراء او السوداء التي تبقي بعد الحبوب او الدمامل في الوجه

إجابات الأطباء على السؤال

د. حكمت فريحات
طب عام
لإزالة آثار الحبوب وتفتيح لون البشرة بسبب حب الشباب أو الجروح أو الحروق يمكن استخدام كريم فيدآوْت ،كريم رومكس، واسرع الكريمات نتيجة هوكريم blending blechingskin ، وهناك كريم افالون، وكريم Unitone4Urbutine أوكريم بيوتى آند شاين فرنسى،أو كريم iklan،أو كريم ديرما وايت اوبجيكتف، أوكريم إنلايتيكس.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

علاج للبقع الحمراء نتيجه اللعب في حب الشباب وكنت بستخدم علاج جنتاكيور ولا يوجد تحسن

icon 10 يناير 2021
زائر زائر

لو سمحت يادكتور كنت عملت لبشرتي تقشير بكريم تريبوسبوت وللاسف عملي بقع حمراء حوالين الشفايف وجربت حاجات كتير لكن مفيش فايده اعمل ايه للتخلص من البقع ديه

icon 25 أبريل 2021