انا بتحصلى تشنجات نتيجة تعاطى كمية زيادة من الترامادول وبطلت ورجعت تانى ورجعت التشنجات لما اخد كمية كبيرة منه لكن انا مش باخد على طول يعنى عادى وعايز علاج التشنجات عشان مترجعش

icon 5 أكتوبر 2017
انا بتحصلى تشنجات نتيجة تعاطى كمية زيادة من الترامادول وبطلت ورجعت تانى ورجعت التشنجات لما اخد كمية كبيرة منه لكن انا مش باخد على طول يعنى عادى وعايز علاج التشنجات عشان مترجعش

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
المنطق التوقف عن الترامادول وأما التشنجات يمكن علاجها من الطبيب النفساني