هل الميتفورمين يظهر في تحليل المخدرات

icon 28 يناير 2024
استخدم علاج ميتفورمين بإنتظام هل يظهر نتيجة ايجابية للمخدرات؟ عملت تحليل سموم لوظيفة وعندي قلق بشأن هذا الموضوع

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد حلمي
طب عام
ممكن تطلع في تحليل المخدرات السباعي كأن الشخص بيتعاطى مخدر من مجموعة ال"أمفيتامين" المنشطة زي ال "كريستال ميث" أو ال"شبو" وزي ال "كبتاجون" س: إيه الأمثلة على الأدوية دي؟ ج: أليكسودياب Alexodiab أموفاج Amophage أندوجليسيميك Andoglycemic إيافورميت Eaformeat ديافاج Diaphage دياكويت Diaquit جاسبرومين Jaspromin جلوكوفاج Glucophage جلوكولايت Glucolight سيدوفاج Cidophage ماكسوفاج Maxophage ميافاج Meaphage ميتفورمين Metformin ميجلوكون Meglucon