وقعت بكل تقلى على ايدى وحطيتلها مراهم عشان الوجع واخدت ادوية عشان متورمش بس لسا بتوجعنى ودراعى تقيل اوى

icon 28 مايو 2018
وقعت بكل تقلى على ايدى وحطيتلها مراهم عشان الوجع واخدت ادوية عشان متورمش بس لسا بتوجعنى ودراعى تقيل اوى

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلانية دانية طويلة
صيدلاني
عليك مراجعة الطبيل بأسرع وقت للتأكد من عدم وجود كسر أو شعر تحتاجين لمسكن قوي بالاضافة لما ذكرته