بريستو توفي ينفع للانسات

icon 14 نوفمبر 2021
هل ينفع أخد دواء بريستو توفي وأنا آنسة بهدف زيادة الوزن وهل يوجد ضرر منه

إجابات الأطباء على السؤال

د. مصطفى درويش
صيدلاني
مفيش ضرر من استخدامه ( هو خلاصه مواد واعشاب طبيعيه منها الحلبه والينسون ..وغير ضار .

تعليقات الزائرين

زائر زائر

لو سمحت هو توفي بريستو ينفع اخده وانا انسه بجانب أن زيادة اللبن فالثدي مش هيأثر عليا بعدين في الحمل او لما اتجوز ولا لا لان سمعت أنه بيعمل عقم أو سرطان ؟؟ ضروري الرد

icon 25 ديسمبر 2022
E E

هل بريستو توفي ينفع لتكبير حجم الثدي متزوجه وعندي اطفال ولا يوجد حمل ولا يوجد رضاعه

icon 31 مايو 2023