لو سمحت يا انا عملت تحليلي كوليسترول وطلع عند والكتور كتبلي علي دواء c

icon 17 ديسمبر 2017
لو سمحت يا دكتور انا عملت تحليلي كوليسترول وطلع عند 160 والكتور كتبلي علي دواء crestor 20 قرص لمدة 3شهور وانا بقالي شهر باخدة ممكن اعرف ليه اي تاثيرات سلبيه علي الجسم

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
لا يوجد تأثيرات سلبية لهذا الدواء اذا تم تناوله بناء على ارشادات الطبيب والاللتزام بالجرعة الموصوفة.