كبسولات فيتامينات

icon 17 أغسطس 2019
في مشكلة لو استخدنت كبسولات الفيتامينات دي مع بعض الزنك حمض الفوليك فيتامين e ه فيتامين c ج فيتامين a أ فيتامين د D فيتامين ك

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد زمزم
دكتور صيدله
لا مشكلة ولا تعارض وبعض الشركات تجمهم مع بعض فى دواء واحد....

تعليقات الزائرين

إخلاص بابكر يوسف  يوسف إخلاص بابكر يوسف يوسف

انا قاعدة استخدم فيتامين B12 من نوع cecoba. 50لتقوية الزاكرة وسرعة الحفظ هل يوثر على

icon 23 ديسمبر 2021
Ward Mosaad Ward Mosaad

متعارض مع الليزر؟ او بيزود شعر الجسم ؟ وبيتاخد كام شهر عشان نحس بالنتيجه

icon 11 يناير 2024