كيف ابطل نايت كالم عايزه ادوية نساعدني وتخفف الاعراض الانسحابية

icon 28 أبريل 2020
عايزة ادوية تساعدني في التغلب علي الاعراض الانسحابية لتبطيل النايت كالم الارق والرعشة الشديدة

إجابات الأطباء على السؤال

يمكنك البدء فى اخذ حقن biovit 12 amp. حقنة عضل كل أسبوع dormival caps 2 كبسولة قبل النوم والافضل المتابعة مع طبيب أعصاب أو نفسي لوصف الادوية ومعاينة الأمر

د. محمود حسيني
دكتور صيدله

يمكنك البدء فى اخذ حقن biovit 12 amp. حقنة عضل كل أسبوع dormival caps 2 كبسولة قبل النوم والافضل المتابعة مع طبيب أعصاب أو نفسي لوصف الادوية ومعاينة الأمر

تعليقات الزائرين

زائر زائر

عندى مشكلة انى بقالى اكتر من 4 سنين باخد نايت كالم يوميا بشكل مستمر محتاجة ابطل لكن حاسة انى مش قادرة ابدا ازاى لو سمحت

icon 16 أكتوبر 2023
زائر زائر

انا باخد نايت كامل بقالي سنتين و نص و محتاجة أوقفه خلاص و ارجع اقدر انام طبيعي ف عايزة اعرف اقدر أوقفه ازاي و ايه الأعراض اللي هتظهر أما أوقفه و اعالجها ازاي

icon 4 أبريل 2024
M M

كيف يمكن تقليل مدة الأعراض الإنسحابية لدواء النايت كالم بعد التوقف عن تناوله لمدة ٨ أشهر بجرعة قرص واحد / اليوم ١ مجم خاصة الأرق و عدم القدرة على النوم

icon 11 أبريل 2024