طولى ووزنى وعندى كشف طبي للكلية اللى هقدم فيها ومحتاجه اوصل ل ف حوالي

icon 17 يوليو 2018
طولى 160 ووزنى 50 وعندى كشف طبي للكلية اللى هقدم فيها ومحتاجه اوصل ل60 ف حوالي شهر ممكن حد يساعدني؟؟وينفع استخدم ديكسازون بطريقة امنه لزيادة الوزن ولا لا؟؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

أنا لا أنصحك بأخذ أي نوع من الأدوية لزيادة الوزن، راجع اخصائي تغذية ليساعدك في موضوع زيادة الوزن.وتجنب تناول أدوية ليشت بحاجة لها.

الدكتورة مي فياض
صيدلاني

أنا لا أنصحك بأخذ أي نوع من الأدوية لزيادة الوزن، راجع اخصائي تغذية ليساعدك في موضوع زيادة الوزن.وتجنب تناول أدوية ليشت بحاجة لها.