لساني من ناحيه الجانب به شبه حبايه (حبوب) او حاجه تانيه معرفش بس مسببه لي الام وصعوبه فى الاكل والشرب والبلع

icon 13 أغسطس 2015
لساني من ناحيه الجانب به شبه حبايه (حبوب) او حاجه تانيه معرفش بس مسببه لي الام وصعوبه فى الاكل والشرب والبلع

إجابات الأطباء على السؤال

د. تيسير شنابلة
جراحة الفك والأسنان
انصحك بمراجعه طبيب استشاري جراحه الفم والوجه والفكين للكشف والنصيحه وسلامتك
الدكتور احمد ناظم طلس
طب اسنان
إن كان هناك ضرس وكسور أو خشن ناحية الألم أنصحك بزيارة طبيب لترميم السن أو لمعالجة الخشونة
طاقم الطبي
هذه تقرحات تظهر على اللسان بسبب اضطرابات هضميه . استعملي اورال ميد.