ايهاب الرفاعي بنتي وزنهاونص ورضاعتها طبيعي عمرهه يوم بعد استخدام قطرات

icon 11 يوليو 2016
دكتور ايهاب الرفاعي مرحبا...بنتي وزنها4ونص ورضاعتها طبيعي عمرهه 50يوم بعد استخدام قطرات بيبي ريست تتقئ وخروجها يكون لين جدآ هل اوقف استعمالها علمآ لديها غرغره في بطنها

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايهاب الرفاعي
طب أطفال
أهلا بحضرتك ..... ممكن أعرف إجابة هذه الأسئلة من حضرتك أولا قبل الرد : * كم وزن ابنتك عند الولادة ؟ * كيف تستخدمين قطرة البيبي ريست ( الجرعة و المواعيد ) ؟ * ما هو جدول الرضاعة لابنتك ( ترضع كل كام ساعة تقريبا ) ؟