انا عندي الخصيتين عندي صغرو بشكل غريب جدا لدرجه غريبه ومش بينزلو خالص

icon 12 فبراير 2016
انا شاب عندي 16 سنه الخصيتين عندي صغرو بشكل غريب جدا لدرجه غريبه ومش بينزلو خالص عايز اجابه للسوال ده بعد اذنكو وهل كده انا عندي عقم ومش هخلف !!!! ياريت تفيدوني

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
انصحك بمراجعة اختصاصي المسالك البوليه لان المكان الطبيعي للخصيتين هو كيس الصفن