بستخدم معجون ايزى كير لاسنانى وانا عاملة تقويم ممكن هو المعجون دا كويس

icon 1 أغسطس 2017
بستخدم معجون ايزى كير لاسنانى وانا عاملة تقويم ممكن اعرف هو المعجون دا كويس ضد التسوس , وهو المفروض استخدم غسول فم ولا لا؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. علاء ناصر لطفي
طب اسنان
اختي الكريمة كل المعاجين جيدة انما هو اختلاف اسماء الا ما ندر...... و يفضل استخدام غسول فم عند وضع التقويم او بدونه