اخصائي باطنية مشكلة والم في الثدي الايسر

icon 8 يناير 2023
يا جماعه الحقوني انا عندي الم في ثدي الايسر كله ...بجيني الالم مرات ومرات اكون طبيعيه، ولما المسه القاه في مكانات معينه كان اخت فيها ضربة قبل فترة ...بصراحه موضوع موتوني انا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رفيق عبده جعفر
جراحة عامة
اعملي. سونار. للاطمانان. لكن دي. بتحصل. في فتره الدوره الشهريه. النهايه. هاتلبسي برا مبطن من الداخل. فقط. مع مسكن للام زي. بروفين ٤٠٠. الف سلامه