و اعاني حوالي شهرين من قطعة لحمية زائدة في فتحة الشرج مع العلم انها لا

icon 3 فبراير 2017
عمري 20 سنة و اعاني منذ حوالي شهرين من قطعة لحمية زائدة في فتحة الشرج مع العلم انها لاتالم ولا تنزف كما اني لم اعاني من البواسير سابقا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور باسم مرقص
جراحة عامة
في الغالب تكون بواسير او تكون شرخ شرجي. لا يمكن التأكد بدون الفحص الطبي.
د. عصام فخري عبيد
جراحة عامة
لو من خارج الشرج يبقى مفيش قلق لو من داخل الشرج يبقى محتاجه تراجعى طبيب